top of page

DUMON DANIEL, AL MEER DAN 30 JAAR UW PROFESSIONELE ELEKTRICIEN

Dumon Daniel

Overzicht activiteiten

Zoekt u een ervaren elektricien? Doe dan beroep op mijn diensten! Al 36 jaar lang vertrouwen klanten op mij voor de professionele realisatie van hun elektriciteitswerken in de regio Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Tubeke, Linkebeek, Eigenbrakel en Brussel.

Algemene elektriciteitswerken en snelle herstellingen
Elektriciteitswerken zijn mijn passie. Al mijn projecten blinken uit in kwaliteit, een hoge afwerkingsgraad en een volledige conformiteit aan de vooropgestelde normen. Ik werk met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen voor een optimaal resultaat.

professionele elektricien

Zoekt u een ervaren elektricien in de regio Beersel, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Tubeke, Linkebeek, Eigenbrakel, ... ? 

CONTACTEER ME DAN VANDAAG NOG VIA HET NUMMER 0475 87 55 84!

Gaat u bouwen of verbouwen? Contacteer me dan vandaag nog voor de volledige plaatsing van uw elektrische installatie. Daarnaast vertrouwt u op mij voor:

binnen

en buitenverlichting op maat

Kampt u met een defect aan uw elektriciteitsnetwerk? Dan sta ik voor u klaar. Ik kom snel bij u langs om het probleem te verhelpen en zorg, dankzij mijn ruime ervaring, voor een duurzame herstelling van het defect.

elektrische installatie nakijken

Gelijkvormig volgens de geldende normen

Wanneer u een oude woning koopt, is het belangrijk om de elektrische installatie goed na te kijken. Soms is het nodig om aanpassingen uit te voeren om risico’s, zoals kortsluitingen, te beperken. Ik kijk uw bestaande installatie gedetailleerd na en let op de kleinste details.

Natuurlijk voer ik ook de nodige herstellingen uit, zodat uw elektriciteitsnetwerk weer helemaal volgens de geldende normen functioneert. Hierna kunt u uw installatie zorgeloos laten keuren. U ontvangt hiervoor een attest, dat u nodig hebt voor uw brandverzekeraar en bij de verkoop of verhuur van uw woning.

bottom of page